* FAQ    * Search  * Register * Login 
Active topics
Unanswered topics

All times are UTC-06:00



Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: no response from server...HELP
PostPosted: Sun Jul 25, 2004 10:47 am 
Offline
DBB Cadet
DBB Cadet

Joined: Tue Jul 20, 2004 6:58 pm
Posts: 14
Everytime I try to join a descent game using Kquery I get the message, "no response from server." I suspect it has something to do with the way my computer is setup. I have a microsoft router. Any suggestions?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 27, 2004 5:14 pm 
Offline
DBB Alumni
DBB Alumni
User avatar

Joined: Tue Jul 20, 1999 2:01 am
Posts: 4396
Did you try opening the ports stated in the manual?

Just a thought, seeing as how no-one else has suggested anything yet....


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 30, 2004 12:00 pm 
Offline
DBB Material Defender
DBB Material Defender
User avatar

Joined: Sun Nov 11, 2001 3:01 am
Posts: 4680
Website: http://www.metallisoft.com/files
Microsoft Router? Oh no! MS is making 'security' hardware! Run for the hills!

Please explain 'Microsoft Router'?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 31, 2004 12:41 pm 
Offline
DBB Cadet
DBB Cadet

Joined: Tue Jul 20, 2004 6:58 pm
Posts: 14
Sarge wrote:
Did you try opening the ports stated in the manual?

Just a thought, seeing as how no-one else has suggested anything yet....


I hate to admit this but I am not sure what that means....there is a place for port forwarding in the broadband utility software. (this is the wireless hub, I think)

I am also confused because I have read here that some have "openned" ports 2093 and others. In my manual it simply says udp 2092 and tcp 7170. Again I wonder what to do in the broadband utility software because it speaks of public and private. I assume I do both?

I will enable port forwarding for these two but I am NOT hopeful. I also disable both microsoft and the wireless hub's firewall protection.

Here goes...


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 31, 2004 12:43 pm 
Offline
DBB Cadet
DBB Cadet

Joined: Tue Jul 20, 2004 6:58 pm
Posts: 14
Sarge wrote:
Did you try opening the ports stated in the manual?

Just a thought, seeing as how no-one else has suggested anything yet....


JUST AS I THOUGHT...STILL SAYS, "no response from server." ARRRGGGG!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 31, 2004 1:50 pm 
Offline
DBB Alumni
DBB Alumni
User avatar

Joined: Wed Mar 15, 2000 3:01 am
Posts: 8826
Location: Seattle
Microsoft routers are, I believe, rebranded. But they are indeed routers with the MS logo on them.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron



Descent'rs have piloted these pages
 
The layout and contents contained within this site are © DescentBB.net 1997-2006.
Descent, Descent II are © Parallax Software Corporation.
Descent III is Outrage Entertainment.
Descent is a Trademark of Interplay Productions.

Miner Wars™ is trademark of Keen Software House s. r. o.
.


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group