Unknown connection error!

A place to deal with D3 servers, server issues, server listings, etc. Home Page

Moderators: Do_Checkor, Starken

Post Reply
User avatar
TIGERassault
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1600
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:33 pm

Unknown connection error!

Post by TIGERassault » Wed Aug 11, 2004 5:44 am

I need help! Whenever I try to run a game straight from d3.descent.cx, descent3 runs. After the part where I choose my pilot, a message appears saying it is connecting. After a few seconds, it goes to the main menu. What do I do from there? :?
Note: If it helps, I have descent3 v1.0 because my patch isn't working :(
User avatar
Do_Checkor
DBB DemiGod
DBB DemiGod
Posts: 647
Joined: Mon Jan 26, 2004 3:01 am
Location: Germany
Contact:

Post by Do_Checkor » Wed Aug 11, 2004 6:02 am

Hi!

You NEED to install the 1.4 Patch in order to join a game listed Descent.cx

download the patch here: http://www.descentforum.de/forum/downloads.php#3

The Euro- and US-Version is aviable for Windows there...

Without the 1.4 you have no chance...
User avatar
TIGERassault
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1600
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:33 pm

Thanks

Post by TIGERassault » Wed Aug 11, 2004 6:11 am

Thanks, but I already have the patches. I just don't know how to install them. :x
User avatar
Krom
DBB Database Master
DBB Database Master
Posts: 15181
Joined: Sun Nov 29, 1998 3:01 am
Location: Camping the energy center. BTW, did you know you can have up to 100 characters in this location box?
Contact:

Post by Krom » Wed Aug 11, 2004 10:48 am

He might have the ause version of D3. 1.4 patch for that can be found here:
http://www.descent-3.com/patches/d3/

If he has the duel juel then I think only planetdescent has those, and PD is still down.
User avatar
TIGERassault
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1600
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:33 pm

Post by TIGERassault » Wed Aug 11, 2004 10:51 am

None of the 3 patches are working. I think I have the Europe patch. You can get all patches on www.descent3.com and my auto-update doesn't appear to be working either! :x :x :x
User avatar
TIGERassault
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1600
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:33 pm

Post by TIGERassault » Wed Aug 11, 2004 10:56 am

Hang on! I hear that there is a patch on my cd! (Sold-Out Software.) I'll try that one but it may take a while because my cd-drive barely works!
User avatar
TIGERassault
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1600
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:33 pm

Post by TIGERassault » Thu Aug 12, 2004 3:52 am

No, thats just the European patch again! :evil: :evil:

Hang on... When I run the patch it comes up with a menu of programs, a menu where I'm supposed do open something. WHAT DO I DO THEN!!!!!
User avatar
Stryker
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1103
Joined: Sat Jun 12, 2004 7:58 am
Contact:

Post by Stryker » Thu Aug 12, 2004 8:57 am

Open your D3 directory and let it do its work.
User avatar
Zetal
DBB Ace
DBB Ace
Posts: 135
Joined: Thu Jul 08, 2004 7:42 pm
Location: Omaha, Nebraska
Contact:

Post by Zetal » Thu Aug 12, 2004 3:18 pm

Aussie patch should work. At first the US patch worked but later the Aussie patch was the only one that would work.

See if that does any better.
User avatar
TIGERassault
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1600
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:33 pm

Post by TIGERassault » Fri Aug 13, 2004 5:08 am

No. I've got a European version.
Whenever I start any of the patches, it comes up with "OldFile not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match."
User avatar
Zetal
DBB Ace
DBB Ace
Posts: 135
Joined: Thu Jul 08, 2004 7:42 pm
Location: Omaha, Nebraska
Contact:

Post by Zetal » Fri Aug 13, 2004 9:50 am

TIGERassault wrote:No. I've got a European version.
Whenever I start any of the patches, it comes up with "OldFile not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match."
Well, I'm not familar with the European version. Have you installed Merc?
User avatar
DCrazy
DBB Alumni
DBB Alumni
Posts: 8826
Joined: Wed Mar 15, 2000 3:01 am
Location: Seattle

Post by DCrazy » Fri Aug 13, 2004 10:01 am

Try the Interplay Dual-Jewel patch from PlanetDescent.
{Hawk}Liquid
DBB Ace
DBB Ace
Posts: 87
Joined: Wed Mar 03, 2004 11:52 pm

Post by {Hawk}Liquid » Fri Aug 13, 2004 11:39 am

Your gona need the 1.4 AUSSIE PATCH. If you say euro one more time i sware :evil:
User avatar
Zetal
DBB Ace
DBB Ace
Posts: 135
Joined: Thu Jul 08, 2004 7:42 pm
Location: Omaha, Nebraska
Contact:

Post by Zetal » Fri Aug 13, 2004 2:48 pm

{Hawk}Liquid wrote:Your gona need the 1.4 AUSSIE PATCH. If you say euro one more time i sware :evil:
:roll: Settle down... I assume he meant it doesn't even work with the Aussie one...
User avatar
TIGERassault
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1600
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:33 pm

Post by TIGERassault » Sat Aug 14, 2004 3:55 am

I TOLD YOU THAT THE PATCH CAME ON THE CD!!!!!
And I don't have the Mercenary pack.
And I have the 3 normal pacthes.
AND my auto-update isn't working either.
User avatar
Do_Checkor
DBB DemiGod
DBB DemiGod
Posts: 647
Joined: Mon Jan 26, 2004 3:01 am
Location: Germany
Contact:

Post by Do_Checkor » Sat Aug 14, 2004 7:08 am

the auto-update isn't working for anyone. the autoupdate-server is down since a long time...
User avatar
Zetal
DBB Ace
DBB Ace
Posts: 135
Joined: Thu Jul 08, 2004 7:42 pm
Location: Omaha, Nebraska
Contact:

Post by Zetal » Sat Aug 14, 2004 11:05 am

I don't know if you really want to do this but is a reinstall within question?
User avatar
TIGERassault
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1600
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:33 pm

Post by TIGERassault » Tue Aug 17, 2004 3:13 pm

I don't think my CD reader is capable of installing withouth crashing.
User avatar
Zetal
DBB Ace
DBB Ace
Posts: 135
Joined: Thu Jul 08, 2004 7:42 pm
Location: Omaha, Nebraska
Contact:

Post by Zetal » Tue Aug 17, 2004 3:49 pm

Here's an idea then. Get a new computer. :P:P:P
User avatar
TIGERassault
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1600
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:33 pm

Post by TIGERassault » Tue Aug 17, 2004 4:20 pm

Actually, my dad said he'd get a new computer ages ago. :P
User avatar
Zetal
DBB Ace
DBB Ace
Posts: 135
Joined: Thu Jul 08, 2004 7:42 pm
Location: Omaha, Nebraska
Contact:

Post by Zetal » Tue Aug 17, 2004 4:45 pm

TIGERassault wrote:Actually, my dad said he'd get a new computer ages ago. :P
Key word: Said. :P

If they say that, it means maybe in a year.

Well, good luck with it. It sounds like I can't help you. But if you find anything, do tell.
User avatar
TIGERassault
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1600
Joined: Tue Aug 10, 2004 3:33 pm

Post by TIGERassault » Thu Aug 26, 2004 12:34 pm

Zetal wrote:If they say that, it means maybe in a year.
I think he said it a year ago. :P
Post Reply