Stats not working?

This is the place for chat on DBB Distributed Computing projects... remember team #39070 for Stanfords Folding @ Home project.
Locked
User avatar
Jeff250
DBB Master
DBB Master
Posts: 6387
Joined: Sun Sep 05, 1999 2:01 am
Location: ☃☃☃

Stats not working?

Post by Jeff250 » Sun Sep 19, 2004 3:06 pm

I've been doing this for a weekish with the console version and my personal stats page:
http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main ... mnum=39070
isn't working, and I'm not appearing on the team page. What's goin on? My logs show sent in completed work, so if my CPU is going to die prematurally from overclocking, I'd at least rather have a cool screen saver with immediate results.
User avatar
Iceman
DBB Habitual Type Killer
DBB Habitual Type Killer
Posts: 4923
Joined: Thu Apr 20, 2000 2:01 am
Location: Huntsville, AL. USA
Contact:

Post by Iceman » Sun Sep 19, 2004 3:24 pm

Check to see if team # in config is 39070?

[edit] DOH!

No, stats are down for me 2. I have 2 processes that cannot upload results to the servers either. I see no notification of servers being down so either they haven't posted it yet or some big friggin router is down on the internet.
User avatar
Jeff250
DBB Master
DBB Master
Posts: 6387
Joined: Sun Sep 05, 1999 2:01 am
Location: ☃☃☃

Post by Jeff250 » Sun Sep 19, 2004 6:23 pm

Yeah, I'm assuming the team stuff is right because the link I posted was the one given to me in the automatically generated html file.
User avatar
KompresZor
DBB Captain
DBB Captain
Posts: 919
Joined: Wed Jul 31, 2002 2:01 am
Location: Clearfield, Pennslyvania
Contact:

Post by KompresZor » Sun Sep 19, 2004 8:14 pm

Jeff I think there may be something wrong, I searched on Stanfords stat site for your name and couldn't find you :shock:

Could you post your log file and maybe we can figure out whats going on, or you could post to the F@H Forum for help. Linky
User avatar
Jeff250
DBB Master
DBB Master
Posts: 6387
Joined: Sun Sep 05, 1999 2:01 am
Location: ☃☃☃

Post by Jeff250 » Wed Sep 22, 2004 6:50 pm

I deleted everything and reinstalled them from scratch (I say them because of my HT setup). Looks like it's working fine now. Dunno what the problem was.
User avatar
fliptw
DBB DemiGod
DBB DemiGod
Posts: 6415
Joined: Sat Oct 24, 1998 2:01 am
Location: Calgary Alberta Canada

Post by fliptw » Mon Sep 27, 2004 12:47 pm

mmm 600points.
Locked