FAH Mon Question

This is the place for chat on DBB Distributed Computing projects... remember team #39070 for Stanfords Folding @ Home project.
Locked
User avatar
Deadmeat
DBB Captain
DBB Captain
Posts: 631
Joined: Tue Jun 12, 2001 2:01 am
Location: Davis, Ca, USA
Contact:

FAH Mon Question

Post by Deadmeat » Fri Apr 01, 2005 3:27 pm

I have FAH Monitor running on three of my rigs and each one shows the other two working on the same WU. Like this:

92% JAXBOX 02h 37mn
92% JAXBOX2 02h 37mn
92% JAXBOX3 02h 37mn

Here's my Client Config. file:

<client>
<name>JAXBOX</name>
<directory>C:\Program Files\F@H\</directory>
</client>
<client>
<name>JAXBOX2</name>
<directory>C:\Program Files\F@H\</directory>
</client>
<client>
<name>JAXBOX3</name>
<directory>C:\Program Files\F@H\</directory>
</client>

I'm sure I've got something messed up. Any help?
Dev_Null
DBB Ace
DBB Ace
Posts: 33
Joined: Sun Nov 14, 2004 9:07 pm
Location: Montgomery, AL
Contact:

Post by Dev_Null » Fri Apr 01, 2005 4:32 pm

Let me make sure I understand. You have Fold monitor running on 3 separate machines. So you have 3 copies of fold monitor running, each on one machine.

NOT, one machine monitoring all the others with fold monitor?

~Dev
User avatar
Deadmeat
DBB Captain
DBB Captain
Posts: 631
Joined: Tue Jun 12, 2001 2:01 am
Location: Davis, Ca, USA
Contact:

Post by Deadmeat » Fri Apr 01, 2005 6:48 pm

"Let me make sure I understand. You have Fold monitor running on 3 separate machines. So you have 3 copies of fold monitor running, each on one machine."

Yes
Locked