* FAQ    * Search  * Register * Login 
Active topics
Unanswered topics

All times are UTC-06:00



Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Mass object shift?
PostPosted: Sat Feb 18, 2012 6:40 pm 
Offline
DBB Ace
DBB Ace

Joined: Wed Feb 08, 2012 10:10 pm
Posts: 217
Working on the fourth level of my mission, and something very bizarre happened between the last time I saved the map and shutdown the program, and when I started it up again just a few minutes ago. Every single object on the screen appears to have been shifted about forty units or so out of place. I'm figuring this is probably because the coordinates of the mine try to equalize themselves at the center every time the size changes significantly, but I'm not sure why the objects got left behind. But is there a way to move the map as a whole without the objects, or select all the objects and move them together? Or am I going to have to move them all back into position one at a time?

_________________
First Lieutenant for the Red Dragons in the Descent Rangers. Join our ranks today!


Top
   
 Post subject: Re: Mass object shift?
PostPosted: Sat Feb 18, 2012 11:56 pm 
Offline
DBB Friend
DBB Friend
User avatar

Joined: Fri Apr 23, 2004 7:27 am
Posts: 1604
ICQ: 243831557
Yahoo Messenger: AusRED5
AOL: AuzzieGeorge
Location: Adelaide, South Australia
I take that you haven't saved any changes since you discovered the error?

When was the last time you updated DLE-XP?
There has been some new updates in the last couple days.

Try updating and reloading the level to see if it does it again.

_________________
Prepare for DESCENT!


Top
   
 Post subject: Re: Mass object shift?
PostPosted: Sun Feb 19, 2012 10:10 am 
Offline
DBB Ace
DBB Ace

Joined: Wed Feb 08, 2012 10:10 pm
Posts: 217
Sadly, I did end up saving the thing as I was working on the last room before I noticed what happened. I'm not that far behind on the updates; currently using 1.8.92, but I just updated and the problem is still there. Not only that, but I got this warning:

"Robots number (0) out of range. Range= [0..-1]."

I don't think I really understand what that means, if that's something other than the displacement issue. It didn't show up last night, so it might be something different, for all I know. For now, I'm just going to see if I can relocate them one at a time by hand, but I'm definitely a little surprised there isn't an option to mass-select and move multiple objects together.

_________________
First Lieutenant for the Red Dragons in the Descent Rangers. Join our ranks today!


Top
   
 Post subject: Re: Mass object shift?
PostPosted: Sun Feb 19, 2012 10:58 am 
Offline
DBB Master
DBB Master
User avatar

Joined: Fri May 28, 1999 2:01 am
Posts: 5426
ICQ: 28874658
Website: http://www.povterminal.net/
Location: Bellevue, WA
Mine co-ordinates actually don't change (or, at least, I've never seen them do that before). The objects moving is ... well, who knows. Stranger things have happened :)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC-06:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  



Descent'rs have piloted these pages
 
The layout and contents contained within this site are © DescentBB.net 1997-2006.
Descent, Descent II are © Parallax Software Corporation.
Descent III is Outrage Entertainment.
Descent is a Trademark of Interplay Productions.

Miner Wars™ is trademark of Keen Software House s. r. o.
.


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group