board style issues

For questions, special requests, or any complaints concerning the Descent BB.

Moderators: Richard Cranium, KoolBear, Krom, Lothar

Post Reply
User avatar
roid
DBB Master
DBB Master
Posts: 9982
Joined: Sun Dec 09, 2001 3:01 am
Location: Brisbane, Australia
Contact:

board style issues

Post by roid » Tue Aug 21, 2007 7:31 am

in the acidtechblood and acidtechblood-EX board style, posted links don't seem to work.

ie: this post here http://descentbb.net/viewtopic.php?t=12796

looks like this (note there is no \"before they eat you\" link)


....wait a tick, where has the upload pic button gone?
Image



edit: AND it seems the upload pic button doesn't exist in the BBTech board style
User avatar
roid
DBB Master
DBB Master
Posts: 9982
Joined: Sun Dec 09, 2001 3:01 am
Location: Brisbane, Australia
Contact:

Post by roid » Tue Aug 21, 2007 7:40 am

Image
(there is a picture imbedded above this text)

also it seems imbedded images don't work on the acidtechblood and acidtechblood-EX board styles
User avatar
CDN_Merlin
DBB_Master
DBB_Master
Posts: 9486
Joined: Thu Nov 05, 1998 12:01 pm
Location: Capital Of Canada

Post by CDN_Merlin » Tue Aug 21, 2007 8:36 am

Where do I change the board style? Can't find it anywhere.
User avatar
Aus-RED-5
DBB Friend
DBB Friend
Posts: 1604
Joined: Fri Apr 23, 2004 7:27 am
Location: Adelaide, South Australia
Contact:

Post by Aus-RED-5 » Tue Aug 21, 2007 8:45 am

In your profile settings.



Image
User avatar
CDN_Merlin
DBB_Master
DBB_Master
Posts: 9486
Joined: Thu Nov 05, 1998 12:01 pm
Location: Capital Of Canada

Post by CDN_Merlin » Tue Aug 21, 2007 11:44 am

Doh, must be blind. Thanks.
User avatar
CDN_Merlin
DBB_Master
DBB_Master
Posts: 9486
Joined: Thu Nov 05, 1998 12:01 pm
Location: Capital Of Canada

Post by CDN_Merlin » Mon Sep 10, 2007 7:11 pm

Just tried to post in Gallery but the option to upload a pic is gone? Something new or am I blind?
User avatar
Top Wop
DBB Master
DBB Master
Posts: 5104
Joined: Wed Mar 01, 2000 3:01 am
Location: Far from you.
Contact:

Re:

Post by Top Wop » Tue Sep 18, 2007 12:49 am

CDN_Merlin wrote:Just tried to post in Gallery but the option to upload a pic is gone? Something new or am I blind?
That feature is probably not installed in 'that other theme', so you may have to switch back to the original one.
Post Reply