Weird hanging issue posting

For questions, special requests, or any complaints concerning the Descent BB.

Moderators: Richard Cranium, KoolBear, Krom, Lothar

Post Reply
User avatar
Canuck
DBB Admiral
DBB Admiral
Posts: 1345
Joined: Tue Jun 12, 2001 2:01 am

Weird hanging issue posting

Post by Canuck » Thu Nov 13, 2008 3:24 pm

Sometimes the page that is supposed to display after posting comes up blank and \"hangs\" there. I opened a new instance of Mozilla and checked the topic and the new post was there. Explains the double/triple posts of late?
User avatar
Bet51987
DBB Alumni
DBB Alumni
Posts: 2791
Joined: Sun May 30, 2004 6:54 am
Location: USA

Post by Bet51987 » Thu Nov 13, 2008 8:05 pm

I don't know if this is related but I'm getting DEBUG mode with everything I post. I learned from past experiences not to repost and when I check my post it got through ok.

Bee
User avatar
ccb056
DBB Fleet Admiral
DBB Fleet Admiral
Posts: 2540
Joined: Wed Jul 31, 2002 2:01 am
Contact:

Post by ccb056 » Fri Nov 14, 2008 1:36 pm

The debug is probably a SMTP error, which means the ACP is configured with the wrong email service.

I bet no one is getting response to thread emails now.
I haven't lost my mind, it's backed up on disk somewhere.
User avatar
Top Wop
DBB Master
DBB Master
Posts: 5104
Joined: Wed Mar 01, 2000 3:01 am
Location: Far from you.
Contact:

Post by Top Wop » Fri Nov 14, 2008 2:22 pm

DBB is broke.

Code: Select all

Couldn't get mail server response codes

DEBUG MODE

Line : 116
File : smtp.php
Post Reply